Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

MvS

Goede ervaring, prettige behandeling, duidelijke uitleg, alle tijd die nodig was.

Lemmens

De kliniek is een rustige omgeving waar ik vriendelijk werd ontvangen Zowel de assistente als de cardioloog waren vriendelijk en legden alles goed uit. Mijn ervaring is zeer positief.

Bij de echo vond ik dat ik in eerste instantie wat kinderlijk werd benaderd.
Erna was dit niet meer aanwezig.

Inga

Uitstekend

Niks. Alles was top

bernadette zoutenbier-lukassen

Heel erg goed,. vriendelijke medewerkers Vooral 1 waarbij ik de fietstest moest doen, veel gelachen

vooral zo door gaan

Hartkliniek Rijswijk

Heel fijn geholpen en direct met de arts gesproken niet eerst je klachten met de assistent(e) bespreken.

Enige is misschien de parkeermogelijkheid voor bezoekers/patiënten, dit was niet geheel duidelijk.

B. van der Meulen-Heida

💝 Prettig ontvangst in een nieuwe omgeving

Ik zou het niet weten, 2x prettig geholpen.

Mary Apeldoorn

Altijd goed, heel beleefd, klantgericht en professioneel

Ik heb alleen maar complimenten te geven!

J. Timmer

Prima kliniek met deskundig zorgpersoneel. Er wordt prima geluisterd naar wat er wordt verteld en daar wordt ook naar gehandeld.

Nieuwkoop

Uitstekende service en expertise

Ik wist niet dat ik een fietstest moest doen, maar dit werd verder prima binnen de behandeltijd gedaan en goed begeleid.

Rixtphotography

Uitstekend, vriendelijk en met veel aandacht.