Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Haefkens

Was erg koud in de behandelkamer. Ik lag te rillen op de behandeltafel

Kamer was erg koud dus misschien iets warmer waardoor je niet zo op bed ligt te trillen

Rouwette

Positief. De afspraak kon op korte termijn gepland worden, maar werd uitgesteld in verband met ziekte van medewerkers. De nieuwe afspraak was een dag later. Toen er tijdens de afspraak niet genoeg... Positief. De afspraak kon op korte termijn gepland worden, maar werd uitgesteld in verband met ziekte van medewerkers. De nieuwe afspraak was een dag later. Toen er tijdens de afspraak niet genoeg tijd bleek te zijn om de resultaten te bespreken, kon ik daar 's avonds nog eens voor terugkomen.

Peter Pulles

Zeer professioneel

Ria van den Boogaard

Een prettige sfeer. Ik voelde de tijd en aandacht die er was.

Geen idee

Faassen

Goed geholpen. Vriendelijke mensen. Ik had meer verwacht van de behandeling die mij beloofd was van de dokter. Nu moet ik terug naar de huisarts om weer terug te komen bij jullie. Er werd aangeraden... Goed geholpen. Vriendelijke mensen. Ik had meer verwacht van de behandeling die mij beloofd was van de dokter. Nu moet ik terug naar de huisarts om weer terug te komen bij jullie. Er werd aangeraden om terug te komen als de klachten blijven aanhouden hoewel ik er al bijna een half jaar last van heb.

Gastvrijheid is wel een puntje. Kreeg meer het idee van lopende bandwerk. Iedereen doet zijn ding en dan door naar de volgende patiënt.

Josephina

Professioneel èn zorgzaam personeel, met alle aandacht voor de cliënt. Ik voelde mij tijdens de onderzoeken in de beste handen!

Telefonische bereikbaarheid

Mevr Kaldenberg Schouten

Zeer positief

Ik heb geen verbeter tips ben zeergoed geholpen .

MTH

Heel fijn, eerst de onderzoeken, daarna gelijk uitslag en uitgebreid tijd voor gesprek.

Tijdens echo vragen of alles goed gaat met patiënt

Els

Heel prettig geholpen, kleinschalig en zeer snel geholpen

Van Wijk