Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Van Wijk

Maas

Vriendelijke ontvangst, heel efficiënt: onderzoek, aansluitend uitslag bij de cardioloog. Geen wachttijden, kon snel terecht. Fantastisch!!

Bloemberg

Top

Janet Smit

Het onderzoek werd snel ingepland. Zowel de medewerker aan de telefoon als de assistente in de kliniek waren zeer aardig en vakkundig. De cardioloog nam de tijd om de uitkomsten vh onderzoek door te... Het onderzoek werd snel ingepland. Zowel de medewerker aan de telefoon als de assistente in de kliniek waren zeer aardig en vakkundig. De cardioloog nam de tijd om de uitkomsten vh onderzoek door te nemen. Dat heb ik ook al zeer prettig ervaren.

Geen verbeterpunten

Denver Carington

Prima!

Erg warm binnen. Benauwd.

Angelique

Marijke Bouwens-Jongerling

De ontvangst bij de receptie was hartelijk en het gesprek met de cardioloog goed en informatief. Over de verdere behandeling heb ik niets dan lof!

Mary

Proffesioneel, gastvrij en klantgericht. Er wordt echt de tijd voor de patient genomen.

Enrico Brouwer

Prettig en relaxed

Voorlopig niets.

Marcel van Rooijen

Geruststellend

Als ik nog een puntje van verbetering mag aanvoeren, dan zou dat zijn dat er wellicht een verkleedscherm geplaatst zou kunnen worden, verfraait met de Menno Baars look?