Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Peter Murphy

Heel prettig

Blankert-Troost

Prettig

SMK

Korte wachttijd, consult en onderzoeken in 1 afspraak.

Telefonische bereikbaarheid, 52 minuten in de wacht gestaan

N.P. Elgersma-Doorduin

Prettige sfeer, rustig personeel

betere stoelen in wachtruimte

Ilse Smeulders

Zeer vriendelijk, duidelijke uitleg. En geruststellend

Desiree

Heel goed

H. Waldus

Vriendelijk en profesioneel

nvt

PJL van Heugten

Zeer positief

G.C. Barkema

Binnen 2 dagen had ik een afspraak met de cardioloog. De medewerkster van het afsprakenbureau was erg vriendelijk. Ik kon zelf het tijdstip voor de afspraak bepalen. Voor het eerste consult was een... Binnen 2 dagen had ik een afspraak met de cardioloog. De medewerkster van het afsprakenbureau was erg vriendelijk. Ik kon zelf het tijdstip voor de afspraak bepalen. Voor het eerste consult was een uur uitgetrokken. De cardioloog ging uiterst adequaat te werk, legde goed uit en besprak de behandeling op duidelijke wijze.

Voor bloedonderzoek moet je zelf een oplossing vinden. Voor het eerste onderzoek heeft de prikpoli St. Jansdal geweigerd de uitslag door te sturen naar de hartkliniek. Dat is jammer want het St.... Voor bloedonderzoek moet je zelf een oplossing vinden. Voor het eerste onderzoek heeft de prikpoli St. Jansdal geweigerd de uitslag door te sturen naar de hartkliniek. Dat is jammer want het St. Jansdal is de buurman van de Hartkliniek.

Ansje Hijzelendoorn de Blok

Prima kliniek. Geen lange wachttijden, ik kon een week later al terecht. Vriendelijk ontvangen en duidelijke uitleg van wat mij te wachten stond.

Geen idee.