Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

mevr. P.F.Nooren-Mey

We zijn zeer prettig ontvangen en op ons gemak gesteld. zeer schone en cleane omgeving.

evt

H.van der Poel

Zeer goed in alle opzichten

helemaal geen, alles was perfect

Jordi Recasens

Was prima

Ik zou de documenten die ondertekend moeten worden liever vooraf ontvangen en digitaal ondertekenen.

Aart Spruyt

Ik ben voor onderzoek geweest en dat is in goede sfeer verlopen.

Ik kon mijn fiets bij de ingang niet kwijt en er stond ook geen aanwijzing waar. Uiteindelijk een verkeer paaltje gevonden om aan vast te maken.

A van den Beukel

Echt fantastisch...veel in 1 afspraak geregeld.
Alle onderzoeken en uitslag binnen 3 weken geregeld!
Heel vriendelijk personeel.

Geen ga vooral zo door!

CT L

Fijne ervaring

Meer uitleg

ralph de boer

Vriendelijk, klantgericht. Prettige en rustige omgeving.

Christine Vos

Aangeven op site dat er voor de bezoekers een aantal parkeerplaatsen zijn voor het gebouw.

Gerrit Slot

Uitstekend