Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

A. van Hoorn

In de HartKliniek in Almere heb ik een DFE-onderzoek ondergaan.

Luisteren naar de patient (in dit geval een ervaringsdeskundige) wanneer die aangeeft dat er geduld moet worden betracht bij het opsporen van een geschikte ader om een infuus aan te leggen. Ik ben... Luisteren naar de patient (in dit geval een ervaringsdeskundige) wanneer die aangeeft dat er geduld moet worden betracht bij het opsporen van een geschikte ader om een infuus aan te leggen. Ik ben voor dit onderzoek zeven maal geprikt, verdeeld over beide armen, terwijl ik van het begin af aan heb aangegeven dat als men even zou wachten er een geschikte ader aan de zijkant van mijn pols zichtbaar zou worden. Dit is uiteindelijk ook zo gegaan omdat ik tijdens de pijnlijke sessie van het vinden van een geschikte ader (en in de tussentijd overal geprikt te worden), mijn arm langs de brancard naar beneden heb laten hangen. Deze voor mij pijnlijke ervaring had mijns inziens vermeden kunnen worden.

H. Kombrink

Heel positief

Moest 2 weken wachten op een vervolgonderzoek en in die tussentijd kreeg ik een licht hartinfarct

Karin Lambregts

Rustige ontvangst. Alles werd duidelijk uitgelegd.

Beter bord waar je erin moet rijden

E. Bodemeijer

Prima ervaring in de kliniek en met het personeel

Serena Maail

Erg prettig

mostert

Prima, netjes

ingang ,ruikt naar eten. trap vieze vloerbedekking

Diana M. van Engelen

Vriendelijke ontvangst en goede behandeling en ik kon heel snel terecht, ik moet volgende week nog voor verder onderzoek.

Zou niets op kunnen noemen

Lia Bruijn

Femmie

Mijn ervaring met de Hartkliniek was zeer positief ! Er wordt alle tijd genomen voor uitgebreid onderzoek en goed naar je geluisterd. Veel prettiger dan in het ziekenhuis. Ik zou de Hartkliniek... Mijn ervaring met de Hartkliniek was zeer positief ! Er wordt alle tijd genomen voor uitgebreid onderzoek en goed naar je geluisterd. Veel prettiger dan in het ziekenhuis. Ik zou de Hartkliniek zeker aanbevelen

Geen !

Ron Schets

Telefonische bereikbaarheid (in lunchtijd) is naar mijn idee enige punt van verbetering.