Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Kooij

Zeer goed. Vriendelijk, deskundig, veel ruimte voor vragen, werd echt de tijd genomen. Fijne arts, rustig en zeer duidelijk en kundig. Een welkom en geruststellend gevoel.

Ria Vredendaal

Deskundig, prettig, warm ,rustig en met aandacht.

ik zou het niet weten

J. Veneman

Vriendelijke en zorgvuldige ontvangst. Hele vriendelijke cardioloog. Er was ruim tijd voor vragen die met duidelijke uitleg en geduld werden beantwoord.

H.A. van Aller

Uitstekend

weet ik niet

anitatrimbos@hotmail.com

Vriendelijke dames bij de receptie,goed uitleg bij de onderzoeken.
Dr haitsma, Vriendelijke man en ook goed naar me geluisterd. 👍

Geen verbetering nodig

Mevrouw. Kristal

Was zeer goed. We werden vriendelijke ontvangen en het onderzoek en daarna de diagnose ben erg tevreden over.

Maggie

Zeer positief

Geen idee

Bal

afspraak 14 dagen verzetten zonder opgaaf van redenen

Sharief Sheotahul

Zeer tevreden. Alleen bij binnenkomst was de balie niet bemand. Maar er stond duidelijk aangegeven wat je dan moest doen als bezoeker. Maar dat gaf bij mij wel wat onduidelijkheid maar dat was snel... Zeer tevreden. Alleen bij binnenkomst was de balie niet bemand. Maar er stond duidelijk aangegeven wat je dan moest doen als bezoeker. Maar dat gaf bij mij wel wat onduidelijkheid maar dat was snel opgelost. Contact met de medewerkster was zeker naar mijn tevredenheid.

van Paasschen

Mijn ervaring met de hartkliniek is prima bevallen.

drinken voor de achterblijvers in de wachtkamer.