Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Nico van Ewijk

Zeer prettig

Kouwenhoven

Kil

Privacy. Andere verpleegkundige liepen in en uit terwijl ik half ontbloot op de behandeltafel lag. Moest zelfs terwijl ik al ontbloot lag verkassen naar een andere kamer

Ina Suijkerbuijk-Siebert

Ben heel erg tevreden

heb ik niet

N S

Vond het heel fijn en snel zo. Met respect ook behandeld.

E. van Altena

Rustige sfeer, prettig personeel, mooi ingericht

spiegel bij het aankleden hangt niet gunstig om haar te kammen.
Vragen of je goed ligt i.v.m. rugklachten

Mark Steenmeijer

Gewoon heel goed voldeed aan verwachtingen

Avd Hulsbeek

Fijn en deskundig

nee

Chaotisch, maar wel zeer vriendelijk

Duidelijkheid wat in welke volgorde gedaan gaat worden en graag een papiertje mee zodat ik niet exact hoef te onthouden wat ik aan de assistente door moet geven voor de volgende afspraak.

Robert van de Wetering

Fijne sfeer