Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

A.van Putten

Bij zonder goed en aangenaam.

Dat zou ik niet weten

willemsen

Heel erg prettig en geeft meer duidelijkheid dan ik kreeg in het Franciscusziekenhuis.

zou het niet weten

mevr. van Papeveld de Vries

Positieve ervaring , patiƫntvriendelijk, deskundig.

nvt

Shell

Uitstekend

clientportaal

S.R.van Dieren

Prettig

Graag uitleg op de mail over te verwachte onderzoeken van een afspraak.

Christel van Beurden

Mijn kennismaking met de Hartkliniek heb ik als fijn en zorgzaam ervaren.

Ga zo door.

Agathe Rietveld

Efficient en gezellig vanwege kleinschaligheid

Ga zo door ;)!

Jack Bongers

Prima šŸ‘

Misschien strakkere planning

h.mulder

De ontvangst aan de balie was vriendelijk en doeltreffend. hoewel ik te vroeg was, werd ik toch al vrijwel meteen geholpen. ook het onderzoek zelf verliep vlot en vriendelijk. het zou wel... De ontvangst aan de balie was vriendelijk en doeltreffend. hoewel ik te vroeg was, werd ik toch al vrijwel meteen geholpen. ook het onderzoek zelf verliep vlot en vriendelijk. het zou wel gemakkelijk zijn, als u op uw site of op e-mails aangaf, dat er bij de kliniek parkeergelegenheid is. de wachttijd voor het maken van een afspraak was erg lang, zo'n 45 minuten. het maken van de afspraak zelf: daar was niets mis mee.

kortere wachttijden voor het maken van een afspraak. aangeven van parkeergelegenheid.

Peter Lips

Goed snel mooie lokatie