Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Lumeij

Uitstekend

nvt

riet.clairbois@innovo.nl

Rustige, duidelijkheid in alles

n.v.t

Corrie Hengeveld

De mensen zijn heel aardig en je word goed geholpen alleen de huisarts heeft nog steeds geen uitslag en het is al ruim 14 dagen later.

Sneller de uitslag.

Prive

Gast vrij en deskundig

Ga zo door

Gertie lemaire

Zeer goed

Niks

Astrid van der Laan

Eerlijk, snel, vakkundig, zorgzaam.

Victor Janssens

Zeer vriendelijk en vooral bekwaam personeel

geen negatieve ervaring

Petra Wirken

Positief

Cardioloog sprak erg in medische termen, moest hier en daar om wat uitleg vragen

Harms -van Eijk

Erg prettig