Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

mevr. Holverda-Mulder

geen verbeterpunten

Merel

Super goed

Sauerbreij

Erg fijn, rustige kliniek, niet teveel wachttijd in kliniek, vriendelijke cardioloog. Enige was dat bij de huisarts in het systeem stond dat ik binnen 2 weken terecht kon, dit werden er 4.

Rik van Toer

Mijn eerste ervaring bij hartkliniek heeft bij mij een zeer goede indruk achter gelaten.Goede ontvangst,precies op tijd werd ik binnen geroepen,correct en proffesioneel geholpen, gewoon zoals het... Mijn eerste ervaring bij hartkliniek heeft bij mij een zeer goede indruk achter gelaten.Goede ontvangst,precies op tijd werd ik binnen geroepen,correct en proffesioneel geholpen, gewoon zoals het moet zijn!!!!

W.Perels van Gelder

Prettig en makkelijk

P. Struik

Plezierig en deskundig

Privacy bij de balie (luid noemen van e-mail adres bijvoorbeeld; bewegwijzering in gebouw. Trappenhuis bijvoorbeeld onduidelijk te vinden.

J.M.Swillens

Prima, zeer vriendelijk

had gehoopt dat alles in één afspraak kon worden afgehandeld

Noëlle Potters

Mijn bezoeken aan de Hartkliniek heb ik als heel prettig ervaren. Met medewerkers die alle tijd en aandacht voor je hebben. Waar je het gevoel hebt dat je serieus genomen wordt.

Dat zou ik zo echt niet weten.

Nico Westerman

Een warm bad. Werkelijk uitmuntend.

Dit is perfect, geen verbetermomenten te bedenken.

C de Koning

Professioneel en persoonlijk

Weet ik niet op dit moment