Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

A. Schoffelmeer-van der Laan

Heel goed

Van der Vorm

Heel erg goed!

Geen...Cardioloog is perfect

Louise

Ik heb mijn bezoek als zeer prettig, dus als zeer positief ervaren

Nico Koppers

Fantastisch. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen met een kopje koffie in een prachtige rustgevende omgeving. Een verademing in vergelijk met een ziekenhuis.

Geen. Ga zo door.

boezer

Goed ontvangen en duidelijk

geen tips

R.S.M. Den Boer- van Dijk

Goed en prettig behandeld door de assistente en de cardioloog.

Bij binnenkomst van het gebouw is niet helemaal duidelijk waar je heen moet en er is geen receptie waar je het kan vragen.

J. manders

Vriendelijk gastvrij

Niets

Norman Sarucco

Top!!

LG

Heel erg fijn! Professionele en vriendelijke medewerkers. Schoon en overzichtelijk.

Met auto vanuit Den Haag is het niet duidelijk waar de ingang is van de Hartkliniek

L.Stegeman

Hartelijk, duidelijke uitleg. En ze nemen de tijd voor je.

Informatie over “aandoening” iets overdone.