Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Pieter lugtigheid

Heel goed!

C.C. Kalkman

Ik voelde mij op mijn gemak omdat ik goed en respectvol ben behandeld

N.v.t.

R

Niks

J van Dommelen

Professioneel en vriendelijk.

I.Convens

N vriendelijke en gastvrije ontvangst, voelde ons gelijk thuis

Nvt

Damla

Brief opsturen met wat je te verwachten staat.

Anneke

Prettig en persoonlijke aandacht.

Weet niet.

Leon van den Bergh

Veerwijzing via huisarts vanwege mogelijk erfelijk bepaalde hart en vaat klachten, heel snel een afspraak, binnen anderhalf uur een goed onderzoek en meteen bespreking door cardioloog. Helaas voor... Veerwijzing via huisarts vanwege mogelijk erfelijk bepaalde hart en vaat klachten, heel snel een afspraak, binnen anderhalf uur een goed onderzoek en meteen bespreking door cardioloog. Helaas voor mij niet het gewenste antwoord, wel duidelijke taal over hartfalen en ingezet traject hiervoor extern, direct aan de medicatie. Na een week check up met partner en opnieuw uitleg van klachten en ingezet beleid. Dit is een snelle en goede aanpak van hart/vaat klachten, met echt tijd voor mij en partner in duidelijke taal! Hier houd ik van!

Chris Theuws

Heel goed