Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Norman Sarucco

Top!!

Vanessa Rutten

Vanaf het eerste telefonische contact tot het verlaten van het pand na de afspraak, hele duidelijke en vriendelijke communicatie.

Duidelijk van te voren al aangeven hoe het declareren bij de zorgverzekeraar gaat.
In de bevestigingsmail dat er een zorgpas mee moet zodat er geen onnodig welles/nietes gesprek ontstaat, bij mij stond alleen ID en evt verwijzing. Assistente heeft de mail nog gecheckt en het gezien dat het er niet stond.

Diny v Sleeuwen

Er wordt echt in alle rust en aandacht met de patiënt omgegaan!

Kan nu nog niets aangeven

Jurrius

Goed.

Paul

Positief ze nemen de tijd voor je en zijn goed bereikbaar

Ga zo door

T.A.E. Crone

Matig

Een arts/ laborant die nu nog niet weet hoe hij met neusmondkapje om moet gaan boezemt niet veel vertrouwen in.
Gevolg van zijn gedoe daarmee heeft ervoor gezorgd dat ik verward raakte en...
Gevolg van zijn gedoe daarmee heeft ervoor gezorgd dat ik verward raakte en meerdere vragen die hij stelde niet juist heb beantwoord.

GBloemendal

Deze was erg positief, warm welkom.

Betere parkeergelegenheid.

Dinka Kalcik

Goede communicatie, vriendelijk ontvangst, geen wachtlijsten en deskundigheid

Betere telefonische bereikbaarheid

Ted van Rijt

Positief. Enig minpuntje was dat de start van het onderzoek 20 min. later begon dan het afgesproken tijdstip.

afspraak graag op tijd laten beginnen

Mieke Moeys-Frans

Heel prettige ervaring. Men was vriendelijk, behulpzaam en had een luisterend oor.