Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Muna Nuur

Nieks

Niet

Reactie HartKliniek Nederland:

Geachte mevrouw Kuur,
Geachte mevrouw Kuur,
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij hebben inmiddels contact met u opgenomen omtrent uw klacht. Wij betreuren het dat u uw bezoek aan HartKliniek als onprettig heeft ervaren, en vonden het prettig dat u uw feedback wilde toelichten. Zoals telefonisch afgesproken hebben wij uw klacht ook besproken met de betrokken medewerkers.
Team HartKliniek

Mevr. L.M.Bijl

Ik werd hartelijk ontvangen. De verpleegkundige, welke bij het ondergaan van de testen was, was vriendelijk, begripvol.

Ym van leeuwen

Bevrijding. Eindelijk begrip en verstaat men de klacht

Me belde op of alles duidelijk was. Met lezen afhankelijk van anderen. Op de dag dat we papieren door zouden nemen voor het onderzoek werd vanuit de kliniek gebeld of alles duidelijk was. Liever een... Me belde op of alles duidelijk was. Met lezen afhankelijk van anderen. Op de dag dat we papieren door zouden nemen voor het onderzoek werd vanuit de kliniek gebeld of alles duidelijk was. Liever een daag eerder bellen en waarschuwing voor medicijnen event stoppen. Nu had ik net een tablet ingenomen die ik vanaf die dag niet meer mocht innemen. Het onderzoek kon dus niet doorgaan. Ik vergeet en lezen probleem. Misschien 1 dag eerder bellen. Dan extra gewaarschuwd

Ingrid Kempkes

Fantastisch! Geen wachtlijst, Warme ontvangst, professionele behandelaars!

Nvt

annette cleij

Prima, goede aandacht en tijd

E.H. Kraaijenbrink

Positief

Cas Verver

Prettig professioneel

Peter van den Rijk

Buitengewoon prettig

Kan niets verzinnen

Rose

Goed en professioneel. Positief en vriendelijke medewerkers.

De testen zelf zijn vrij kort en snel voorbij, dat is fijn maar dat weet je niet van te voren. Gek genoeg dacht ik een halfuur te moeten fietsen, dat dat niet zo was, is pas logisch achteraf.

MWA Boersma-Gieling