Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

n van kempen

Uitstekend.
Geweldige arts

geen enkele

Musschenga

Behandeling prima. Website niet oké.

Behandeling prima. Website info echter niet goed. "Iedereen is welkom" maar dat geldt alleen voor mensen bij gecontracteerde verzekeraars en mensen met geld. Ik ben me rot geschrokken met mijn... Behandeling prima. Website info echter niet goed. "Iedereen is welkom" maar dat geldt alleen voor mensen bij gecontracteerde verzekeraars en mensen met geld. Ik ben me rot geschrokken met mijn bijstandsuitkering toen ik de rekening zag. Mijn advies is om de teksten aan te passen en om de woorden "gecontracteerd" en "niet-gecontracteerd" te gebruiken. Dat zijn we al jaren gewend en is veel helderder dan zoals nu beschreven.

Cees Dijkstra

Zeer prettig en professioneel

LG van Oudenallen

Ik ben over het algemeen tevreden over de contacten en de onderzoeken. echter de afspraken die dan mondeling worden gemaakt en toegezegd lopen te vaak niet goed inplannen van een behandeling... Ik ben over het algemeen tevreden over de contacten en de onderzoeken. echter de afspraken die dan mondeling worden gemaakt en toegezegd lopen te vaak niet goed inplannen van een behandeling in het UMC wat dan is vergeten recept doorgeven aan apotheek wat ook niet gebeurd dat wekt geen vertrouwen . contact met de cardioloog is soms wat warrig , neemt wel ruim de tijd.

ik heb het idee dat de communicatie intern niet optimaal is dit heb ik gemerkt met bv. afspraak niet ingepland en afspraak naar UMC niet ingepland afspraak dat recept direct naar apotheek... ik heb het idee dat de communicatie intern niet optimaal is dit heb ik gemerkt met bv. afspraak niet ingepland en afspraak naar UMC niet ingepland afspraak dat recept direct naar apotheek wordt verzonden en dan gebeurd dat niet. e.e.a. wordt dan vergeten dat is niet zoals je het verwacht. dat is ook de reden dat ik twijfel heb om de aanbeveling te doen. ik heb nee in gevuld omdat ik een keuze moet maken maar heb twijfel.

Anne marij Kuipers

Ik ben super tevreden over de hartkliniek. Mijn cardioloog is zeer ervaren. Hij neemt alle tijd voor me, kan heel goed luisteren. Ik kan indien nodig altijd snel bij hem terecht. Nogmaals top voor... Ik ben super tevreden over de hartkliniek. Mijn cardioloog is zeer ervaren. Hij neemt alle tijd voor me, kan heel goed luisteren. Ik kan indien nodig altijd snel bij hem terecht. Nogmaals top voor de hartkliniek in Maastricht.

HartKliniek Maastricht

****

Oliemeulen-Flintrop

vertel duidelijk in begrijpbare taal wat er aan de hand is en wat de gevolgen zijn voor de patiënt. Ook zou het fijn zijn als er verteld werd wat er eventueel aan gedaan kan worden of wat de patiënt... vertel duidelijk in begrijpbare taal wat er aan de hand is en wat de gevolgen zijn voor de patiënt. Ook zou het fijn zijn als er verteld werd wat er eventueel aan gedaan kan worden of wat de patiënt zelf kan doen.

Frank

Korte wachttijden en deskundige medewerkers. Ruimten kunnen een opknapbeurt gebruiken. Met name het plafond.

Aantal plafondplaten beschadigd en lamp kapot.
Medewerkers die even niets te doen hebben gaan voor een praatje naar de receptie. Dit komt rommelig en niet klantvriendelijk over

Emmahof Vlaardingen

Goed ontvangen.aandacht waar je voor komt