Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
9.8/10
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
9.6/10
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
9.6/10
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
9.6/10
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
9.6/10
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
9.8/10
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
9.8/10
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Hooft

Mijn vrouw is meegekomen met een afspraak en onderzoek van de cardioloog. Ze is meteen in de wachtkamer geparkeerd en mocht zo niet meedoen aan het gesprek met de cardioloog. Ze was juist meegekomen... Mijn vrouw is meegekomen met een afspraak en onderzoek van de cardioloog. Ze is meteen in de wachtkamer geparkeerd en mocht zo niet meedoen aan het gesprek met de cardioloog. Ze was juist meegekomen voor het gesprek.

Zie hierboven

Kielman

Fijne ontvangst, wordt goed naar je geluisterd, uitleg in Jip en Janneke taal en mocht er iets te kiezen zijn dan is dat aan jou.

w

E. Bormans

Prettige benadering, er wordt naar je geluisterd, ontspannen sfeer, niet de hectiek zoals in ziekenhuizen.

Ik ben erg tevreden, ik krijg nog aanvullend onderzoek dus dat is nog even afwachten maar ik heb wel vertrouwen hierin.

Alice Jakobs

Zeer positief. Vriendelijke medewerkers, communicatief en klantgericht.

ad Netten

Fijn en duidelijk geholpen, geen wachttijden, zeer goed alternatief voor een ziekenhuis voor dit onderzoek

zou ik zo niet kunnen zeggen

Ben v Ravenstein

Vriendelijk ontvangen en ik was gelijk om mijn gemak gesteld.Fijn gesprek gehad met de cardioloog.

Desiree

Een erg fijne kliniek die tijd voor je heeft. En alle aandacht.

Niet, een woord geweldig