Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
9.6/10
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
9.6/10
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
9.6/10
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
9.6/10
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
9.6/10
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
9.6/10
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Dave Boltong

Goede ervaringen en zeer vakkundige mensen

Hp tonnard

Zeer goed

Hartkliniek.nl

Mijn ervaring met de Hartkliniek was heel fijn.

de dienstverlening is perfect

RUDIE DELAMBOY

De ontvangst was heel prettig...en het onderzoek verliep soepel...werd duidelijk uitgelegd wat er gebeurde en kreeg ook goed uitgelegd wat er aan het hart scheelde.

Dre schifferstein

Positieve ervaring

michel verhoeven

Positief!

Hintzen-ernes

Goede en adequate behandeling

Hursel

Geen opmerkingen, alles naar wens verlopen.

Knaapen

Op lokatie prima

Het is haast onmogelijk om via het landelijk nummer contact te krijgen: heb 4 x het advies gehad om letter terug te bellen,uiteindelijk een mail gestuurd: na 3 weken !!!! Nog steeds geen reactie!... Het is haast onmogelijk om via het landelijk nummer contact te krijgen: heb 4 x het advies gehad om letter terug te bellen,uiteindelijk een mail gestuurd: na 3 weken !!!! Nog steeds geen reactie! Heel erg slecht!
Gelukkig is contact met lokale ( Maastricht) heel goed anders gillend weggelopen!

Plc Huskens

Helemaal perfect iedereen heel vriendelijk en behulpzaam !!!!!!!!