Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Pht vissers

Perfect

J. Elbers

Geen lange wachttijd. Direct na onderzoek uitslag. Wordt goed naar je geluisterd en staan open voor overleg. Dit alles in een vriendelijke en ontspannen omgeving door het personeel verzorgd.

Lokatie kan beter. In de stad vaak te druk. Nu voor medereiziger die niet mee naar binnen mag ivm corona prettig om dan een wandeling te maken. Zeker als je de stad van vroeger kent.

Gonnie

Mirjam

Positieve ervaring met name omdat er meteen uitslag is na de onderzoeken.

J.j.m.l.alders vaes

Zeer goed.

P. Woudstra

Snelle afhandeling van alle onderzoeken.

Mogelijkheid om terug te komen op het eindgesprek.

Marloes

Persoonlijk en deskundig

Marjan

Prettig en deskundig, snel en efficient

Wilma van Rooij

Ik vondt het geweldig goed,
na 2 dagen al oproep .
Geen wachttijd bij binnen komst.
Zeer vriendelijk personeel
En meteen uitslag en behandeling.
Dus heel erg tevreden

Geen is prima zo