Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Connie

Snel en vakkundig

E.R. Oosterkamp-Fromm

Het viel best mee om voor het eerst voor hartonderzoek te gaan dank de ontspannen sfeer in de kliniek

wachtkamer heel kaal

Dick

Vriendelijk en duidelijk, en precies op tijd

nvt

wooninck van den heuvel

Zeer goed

Sonja Schouten-Hendriks Kleefseweg

Korte toegangstijd, erg fijn.

Er was tijdens het afspraak maken een landelijke telefoon storing. Ik zou nog een afspraak bevestiging ontvangen, maar heb die niet gekregen. Bleek achteraf een fout in mail adres. Ik gaf aan... Er was tijdens het afspraak maken een landelijke telefoon storing. Ik zou nog een afspraak bevestiging ontvangen, maar heb die niet gekregen. Bleek achteraf een fout in mail adres. Ik gaf aan constante lichte druk op de borst te hebben. Toename bij inspanning, dit was ook het geval. Cardioloog gaf aan dat ik gerust door kon fietsen, hart deed het prima. In het verslag staat dat er geen druk op de borst was. Dat vond ik wel vreemd...
maar uiteindelijk niet van belang m.b.t. het resultaat.

S. van Hal

Een beetje

Matthew

holter niet op haren plakken

Kitty Westerhof

Heel tevreden

Hart kliniek Nijmegen

Super vriendelijk ontvangst. Heel goed ingespeeld op corona maatregelen. Eindelijk eens geen verwarring daarin. Erg klant vriendelijk.

Het is een doolhof. Zeker voor mensen die het niet zo goed meer weten. Ik ben er van overtuigd dat ik ook daarin hulp aangeboden zou krijgen.

Beudeker

Goede ervaring, prettig contact, duidelijke uitleg een aanbevelingen

Er was enige verwarring over de juiste ingang, aangezien direct boven de deur de naam van een ander organisatie staat (Nijmegen)