Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
9.6/10
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

G. Nobbe

Onbekend maar een goede keus

De tendens om alleen in termen van goed, matig etc te spreken is ook hier aanwezig. Ik heb liever dat alle details, incl medische termen, besproken worden. Maak de echte diagnose, zoals bv naar de... De tendens om alleen in termen van goed, matig etc te spreken is ook hier aanwezig. Ik heb liever dat alle details, incl medische termen, besproken worden. Maak de echte diagnose, zoals bv naar de huisarts wordt gecommuniceerd, ook beschikbaar in je persoonlijke site. Gebruik de filmpjes, foto's etc ook bij het bespreken van de diagnose.
Stop met de corona-hoax-maatregelen, zet maar eens wat druk op de inspectie.
Zorg dat er weer 2 mensen bij de gesprekken aanwezig kunnen zijn, het is tenslotte een feit dat 2 meer horen dan die ene gespannen patient.

Greet Iske

Prima, duidelijk en respectvol behandeld

Geen opmerkingen

Elna Driehuis

Geen wachtlijsten en snel een afspraak kunnen maken.

Doorverwijzing naar Flevoziekenhuis verliep ronduit slecht. Arts die doorverwezen heeft wist niet dat mijn onderzoek NIET in Flevoziekenhuis plaats kon vinden. Ik moest daarvoor naar AMC Amsterdam... Doorverwijzing naar Flevoziekenhuis verliep ronduit slecht. Arts die doorverwezen heeft wist niet dat mijn onderzoek NIET in Flevoziekenhuis plaats kon vinden. Ik moest daarvoor naar AMC Amsterdam dus nog langer wachten.

Brethouwer

Er werd zeer aandachtig omgegaan met mijn vraagstuk

klaziena dijkstra van veen

Vriendelijk/duidelijk /behulpzaam
eerste bezoek was ik zelf een beetje gespannen, cardioloog kwam in mijn beleving een beetje druk over (tijd te kort ? )tweede bezoek
kwam die veel...
Vriendelijk/duidelijk /behulpzaam
kwam die veel vriendelijker/duidelijker over ! dus ik neem hem ook niks kwalijk hoor! jullie hebben mij het gevoel wel gegeven van dat het helemaal goed was met mijn hart

M. Poppelaars

Uitstekend

Ga zo door

W.H. Wiss

Uitstekend. Rustige en vriendelijke mensen.

A. van Bosstraten

Goed en postitef

mevr. E. R.

Vriendelijke ontvangst bij binnenkomst. De assistente bereidde me goed voor op het onderzoek dat volgde.

vervolgafspraak voor dna/genenonderzoek heb ik nog niet ontvangen, maar weet niet of dat tot uw taak hoort wanneer dat elders zou gaan gebeuren......

Gisela lanser

Erg prettig