Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Arja van der Spek

Gebeld voor een afspraak, de andere dag kon ik al komen. Op tijd geholpen. Vriendelijk personeel. Zeer goede uitleg over de onderzoeken. Je voelt je als patiënt gehoord, je bent geen nummer. Alle... Gebeld voor een afspraak, de andere dag kon ik al komen. Op tijd geholpen. Vriendelijk personeel. Zeer goede uitleg over de onderzoeken. Je voelt je als patiënt gehoord, je bent geen nummer. Alle tijd voor de onderzoeken. Heel fijn dat je gelijk de uitslag krijgt en ook het volste vertrouwen dat de onderzoeken deskundig gebeuren. Na 1 uur stonden we weer buiten. Heel erg opgelucht over de uitslag en het vlotte verloop van alles. Blijf hiermee doorgaan!

Niets . Alles was perfect in orde.

Zeer positieve ervaring.

NVT

Rook

Uitstekend! Vriendelijk en bekwaam.

MJ Duivenvoorden

Ondanks mijn nervositeit werd ik goed opgevangen, een ding: er stond in de brief dat ik te weinig beweging heb (30 min per dag ) dat is niet het geval, ik laat zeker 5x mijn hondje uit 20 a 15 min... Ondanks mijn nervositeit werd ik goed opgevangen, een ding: er stond in de brief dat ik te weinig beweging heb (30 min per dag ) dat is niet het geval, ik laat zeker 5x mijn hondje uit 20 a 15 min per keer!

ik zou niet weten wat er verbeterd zou moeten worden

Meta Jacobs

Prima ontvangst, prima uitleg voorafgaande aan het onderzoek over het onderzoek zelf. Er zijn duidelijke vragen gesteld over mijn eigen gezondheidstoestand en beleving. Alles werd direct vastgelegd... Prima ontvangst, prima uitleg voorafgaande aan het onderzoek over het onderzoek zelf. Er zijn duidelijke vragen gesteld over mijn eigen gezondheidstoestand en beleving. Alles werd direct vastgelegd en later kon ik er zelf kennis van nemen wat er op papier stond. Na onderzoek direct uitleg over wat er was geconstateerd en welke vervolgmogelijkheden er waren. Top. Transparantie en eerlijke antwoorden op vragen.

nvt

Marianne Bouman

Ik ben bijzonder tevreden . Voel me gehoord en gezien. Na een zeer uitgebreide hartecho, waarbij de cardioloog alles zoveel mogelijk heeft uitgelegd, ging ik terug naar de assistentes. Hier werd... Ik ben bijzonder tevreden . Voel me gehoord en gezien. Na een zeer uitgebreide hartecho, waarbij de cardioloog alles zoveel mogelijk heeft uitgelegd, ging ik terug naar de assistentes. Hier werd een forse fout gemaakt door mijn gegevens te verwarren met een andere naam en huisarts uit nb. een andere stad. Dat heeft wel gemaakt dat ik me toch ineens iets minder op min gemak voelde. Kennelijk moet jezelf toch altijd scherp blijven.

De assistentes. Onhandigheid, misschien net begonnen, grote fout die ikzelf constateerde. Dit heeft me helaas een beetje 'n onveilig gevoel gegeven. Verder zou ik graag wat beter of iig aangepast... De assistentes. Onhandigheid, misschien net begonnen, grote fout die ikzelf constateerde. Dit heeft me helaas een beetje 'n onveilig gevoel gegeven. Verder zou ik graag wat beter of iig aangepast meubilair zien voor mensen met ernstige rugklachten. De fauteuils zijn eigenlijk te laag. Ik moest geholpen worden bij het opstaan.

Eerste indruk was goed, vriendelijk ontvangst, goed bereikbaar, geen volle wachtkamer

Nvt

Latuhihin

Ik werd zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen

Geen idee

Zeer tevreden.