Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Moesan

Een professionele behandeling

Geen commentaar

gravendaal

goede ervaring, verder niets te melden

geen idee

Spiekerman

Klantvriendelijke kliniek. Mensen nemen echt de tijd voor je.

Voor de beeldvorming raad ik aan een goede balans tussen jong personeel en het meer ervaren personeel in de gaten te houden, met name bij het personeel dat je als eerste tegenkomt. Op de dag van... Voor de beeldvorming raad ik aan een goede balans tussen jong personeel en het meer ervaren personeel in de gaten te houden, met name bij het personeel dat je als eerste tegenkomt. Op de dag van mijn behandeling vond ik dat de balans iets teveel was doorgeslagen naar erg jong personeel. Ervaren personeel straalt van nature vertrouwen uit als zijnde het visitekaartje van de kliniek, waar het jonge personeel dat nog moet "verdienen".

Persoonlijke behandeling

voor mijn moeder

Mijn moeder mevrouw J.F.M. de Jong is bij u geweest voor een 2nd opinion i.v.m. haar verslechterde conditie, benauwdheid en een onregelmatige hartslag die lager wordt bij inspanning

Hanneke meij

Mijn ervaring met de Hartkliniek is meer dan uitstekend!

N.V.T

v.olphen h.w.h.m.

Je wordt er op gemak gesteld geen gejaag alle wordt duidelijk uit gelegt

geen idee.

Ik kon super snel terecht bij de Hartkliniek en ben er zeer vriendelijk en kundig geholpen.

Chris Povee

Zeer proffesioneel en hartelijk personeel

Ik wil 3 broodjes i.p.v. twee bij de lunch hi hi Geintje zelfs tijdens lunch kreeg iedereen die aanwezig was te eten en te drinken. Hartverwarmend