Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Hartkliniek Vlaardingen

Heel vriendelijk en behulpzaam

Nvt

jaap boer

Prima!!!!

zorgen dat men niet ten onder gaat aan eigen succes (tip)

Dijk

Goed en vakkundig geholpen, duidelijk uitleg.

n.v.t.

Jantiene van den Boogaard

Zeer positief

De vindbaarheid van de hartkliniek in het gebouw waar het in gevestigd is in Vlaardingen is wat onduidelijk.

E. Ayten

Zeer goed geholpen!

Geen verbeterpunten

Hoogvliet

Goed en deskundig consult

Betere stoel in wachtruimte. Er was maar 1 stoel aanwezig die onder de dierenharen zat en met vlekken. Vandaar blijven staan, totaal bijna 1 uur!!!

L. vd Poel - van Beek

Ik heb een hele goeie ervaring.

Tini de Heij-Visser

Vriendelijk Prettig en respect vol

Nee geen tips of verbeter punten