Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Rebwar Rashid

Ik raad iedereen om deze kliniek te ervaren

Niks bezonder

Snelle dienstverlening

Extra aandacht voor klachten vrouwenhart

Kitty Uitvlugt-Overliese

Zeer vriendelijke ontvangst.
Deskundige begeleiding en duidelijke uitleg over wat er gaat gebeuren.
Ik was zeer tevreden.

De uitleg was zeer duidelijk maar in de gebruikelijke artsen taal.
De uitleg was zeer duidelijk maar in de gebruikelijke artsen taal.
Misschien is het niet mogelijk, maar zou "Jip en Janneke "taal beter te begrijpen zijn, en dus beter worden opgeslagen door de patiënt.
Het is veel en daardoor sla je niet alles op.
Natuurlijk krijg je een zeer uitgebreid verslag ( mijn complimenten) maar ook daar vakjargon.
Ik heb het niet als vervelend ervaren, want wanneer ik iets wil weten vraag ik het.

Wat een verschil met mijn ziekenhuis!! Eindelijk ben ik serieus genomen en nu weet ik dat het mijn hartklep is! Ik ben echt tevreden en kan de hartkliniek iedereen aanraden.

Dick Bruijstens

Erg goed, vriendelijk en duidelijke uitleg

Het contact, behandeling en afhandeling met de Hartkliniek heb ik als zeer positief ervaren. De cardioloog was duidelijk en helder in zijn uitleg. Ook het feit dat de Hartkliniek 24 uur bereikbaar... Het contact, behandeling en afhandeling met de Hartkliniek heb ik als zeer positief ervaren. De cardioloog was duidelijk en helder in zijn uitleg. Ook het feit dat de Hartkliniek 24 uur bereikbaar is was erg geruststellend. Bovendien was alles op zeer korte termijn afgehandeld!

N.V.T.

Heel goede ervaring met het centrum in Almere van Hartkliniek. Wat een verschil met het ziekenhuis!

R Lassche

Zeeeer slechte ervaring

afspraak werd 25 min verlaat

onderzoek werd daarna afgeraffelt met niet goed (in orde) functionerende apparatuur

in een daarvoor...
Zeeeer slechte ervaring

afspraak werd 25 min verlaat

in een daarvoor Niet ingerichte behandel kamer

en stond na 20 min weer buiten terwijl onderzoek ongeveer 1 uur zou duren volgens de informatie

en vervolg afspraak 5 weken later , je zal het maar aan je hart hebben

kwam bij mij NIET goed over als goed functionerende organisatie , helaas

Gert . E . Jacobs

Zeer goed.schept rust en vertrouwen.

Geen idee.

Bep van Huffelen

Heel fijn om daar naar toe te gaan ..
Altijd wordt je relax geholpen ...
Altijd krijg je een antwoord op ...

Niets