Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

A.Cavoli

Zeer positief

We moeten wel even wachten, maar daar tegenover staat de zeer correcte behandeling

Corry van Dam

Een prima omgeving en goede info

Kan niets bedenken, dus ga zo door

cyril schell

Uitstekend

alles ok

Zeer tevreden.

Op dit moment niets.

Faith Ehanire

Ik ben naar tevredenheid behandeld.

Niets.

Positief

De vraag is gesteld of ik de resultaten gemaild wil hebben. Dat wilde ik maar heb deze tot op heden niet ontvangen. Ik hoop dat mijn huisarts de gegevens in ieder geval wel heeft.

Goede aandacht van zowel cardioloog als assistentes.

Niets

M.hageman-albert

Werd goed behandeld en opgevangen

Geen verbetering alles ging goed

Esmeralda

Afspraak maken ging niet zo soepel omdat degene aan de telefoon het systeem niet helemaal snapte had ik het idee.

Cor Steenstra

Heel Goed