Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Mevr. P.A.Lagerweij-v.d.Lingen

Goede ervaring, netjes ontvangen en afspraak op tijd

n.v.t.

Johanna Fengler

Ik ben vriendelijk ontvangen en heb duidelijke uitleg gekregen.

Zie hierboven.

Laurent Rotsaert

Ingang was in eerste instantie moeilijk te vinden...
Misschien liet ik me te veel afleiden bij oprijden van de parking. Daar misschien een verwijzing om naar einde door te rijden... Ingang was in eerste instantie moeilijk te vinden...
Aanmelding en onderzoeken verliepen op tijd en vlot...

?

Mariska tettero

Super aardig goed geholpen

Niks

Frits Emmerik

Prettig en kwalitatief prima.

Voor jullie, geen. Voor de hele gezondheidszorg, vele.

Hans Pechler

Het betrof mijn eerste bezoek. Ik ben zeer te spreken over dit bezoek. De medewerksters aan de balie zijn vriendelijk. Het intake-gesprek met dr. Massaar was prettig, degene die het basis... Het betrof mijn eerste bezoek. Ik ben zeer te spreken over dit bezoek. De medewerksters aan de balie zijn vriendelijk. Het intake-gesprek met dr. Massaar was prettig, degene die het basis cardiologisch onderzoek uitvoerde was vriendelijk en gaf iedere keer wat zij ging doen en gaf desgewenst informatie. Het gesprek met dr. Massaar dat na dit onderzoek volgde was heel prettig en de informatie was voor mij als leek heel duidelijk.

H. Waterman

Positief

Op de website was aangegeven dat een mondkapje verplicht was maar de bezoekers hielden zich er niet aan.
De privacyregels en de uitgangspunten voor de feedback aan het eind van de enquête zijn niet te lezen! Het systeem meldt error.

A.luyten

Dat je er een mens bent en geen nummer

Bij vervolgafspraak kortere wachttijd

nvt