Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
9.6/10
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Goed, laagdrempelig, en op vragen (email) wordt adequaat gereageerd

Betere afspraken maken met hartrevalidatie. Nu lag er tussen verwijzing en eerst mogelijkheid van een afspraak 3 weken.

J. H. Meems

Zeer vriendelijk ontvangen. Open en luisterende medewerkers en uitstekend gesprek cardioloog. Laatste een zeer vakkundige specialist, die mij de ogen deed openen. Zelfs bereid om mijn mails daarna... Zeer vriendelijk ontvangen. Open en luisterende medewerkers en uitstekend gesprek cardioloog. Laatste een zeer vakkundige specialist, die mij de ogen deed openen. Zelfs bereid om mijn mails daarna te beantwoorden.

Zou hrt niet durven zeggen

Paul

Niets

Ap Bernhart

Vriendelijk, deskundig, to the point

Rob Brons

Ik kom sinds de start van de Hartkliniek Lelystad bij Dr. Hei en Dr. Baars die ik beide al kende uit het verleden.
Het zijn twee goede no nonsens cardiologen met een ruime ervaring die enkel...
Het zijn twee goede no nonsens cardiologen met een ruime ervaring die enkel oog hebben voor het welzijn van de patiënt.
Je wordt altijd snel geholpen en het contact is altijd vriendelijk en vooral persoonlijk wat ik zeer op prijs stel.
Ik ken maar weinig cardiologen die een E-Mail binnen een half uur behandelen. Bij de hartkliniek is dat heel gewoon.

Ik weet niet wat hier nog aan verbeterd zou kunnen worden anders dan misschien een koekje bij de koffie.

Lelystad

Ja

E ervaring was niet helemaal naar tevredenheid, de tweede ervaring was prima

tot nu toe nog geen verbeter punten

Prima,alleen zou de uitslagen enz graag bij de arts willen halen met uitleg i.p.v de huisarts. Verder erg vriendelijk.

Uitslagen/controle bij de arts vd kliniek halen. Vind ik persoonlijk veel fijner.

Open, vriendelijk en professioneel. Bijzonder vriendelijk personeel