Heel goed
Telefonisch consult met dr. Massaar van Hartkliniek Rijswijk, overleg over voortgang verwijzing naar HAGA Den Haag voor ablatie. Besloten om behandeling van Hartkliniek af te sluiten om dubbeling in...
Goede informatie ontvangen van cardioloog, duidelijke taal, goede uitleg over ingreep
Vriendelijk ontvangen en ik was gelijk om mijn gemak gesteld.Fijn gesprek gehad met de cardioloog.
Geweldig goed en fijn geholpen.
Zeer vriendelijk behandeld en ook een goede uitleg
Goed geholpen, duidelijk dingen uitgelegd, echt fijn .
Geen ,blijf zo door gaan.
Fantastisch ik voel me zo serieus genomen.
Nvt
4 sterren
Nvt
Alles perfect ontvangst, behandeling en gemaakte afspraken. Zou niet weten wat er veranderd moet worden
Wat betreft het maken van een telefonische afspraak ga ik zelf naar de Hartkliniek in Groningen. Het centraal nummer vind ik niet klantvriendelijk.