Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Wouter

Efficient, professioneel en vriendelijk.

Mevr. TAB Vervoort

Ik was een MENS !! die gehoord is en heel blij vergeleken bij fabriek ISALA, ligt niet aan de verpleegkundigen maar aan hoogmoedswaanzin directie ect.

voelde goed en had na 1 telefoongesprek direct een afspraak met Menno van 1 1/2 uur + div onderzoeken wat ik niet verwacht had.

Theo Brijder

Behandeling en onderzoeken, prima. Communicatie niet goed.

Telefonische beloofde afspraak over niet nagekomen. Beloofde toegangscode dossier ook niet gehad. Heel vervelend

me van den berg moonen

Prettig niet te groot opgezet als een ziekenhuis

Slecht.

Medewerken beter opleiden

Teenstra

Hartkliniek

Dr. Kilic overviel me met fietstest wat ik absoluut niet nodig had. Totaal geen aanleiding. Ik had aangegeven dat ik me goed voelde en dat ik een telefonisch consult voldoende zou zijn. (Uitslag... Dr. Kilic overviel me met fietstest wat ik absoluut niet nodig had. Totaal geen aanleiding. Ik had aangegeven dat ik me goed voelde en dat ik een telefonisch consult voldoende zou zijn. (Uitslag bloed etc.) Ze was kort, luisterde niet en er was geen empathie. Ronde mijn behandeling af ......alleen omdat ik had aangegeven dat ik me goed voelde. Stuurt een ekening van 600 euro.
Hoefde nooit weer te komen......
Terwijl mijn vorige bezoeken oa met dr. Menno Baars juist excellent was. Dit was werkelijk het tegenovergestelde. Wat jammer wat jammer van zo'n kliniek.

E Abrahams

Volledig geïnformeerd en gerustgesteld over het onderzoek.

An

Goed, vriendelijk, ze nemen de tijd voor je

Telefonische Bereikbaarheid