Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

N.J. Goedegebure

Heel goed geholpen

Hou het zo

Karin

Kundig, vriendelijk & snelle service

De telefonische bereikbaarheid van de kliniek is erg slecht; de eerste keer duurde het ca 5 minuten voordat er werd opgenomen en de tweede keer was het net onder de 8 minuten wachttijd!

Complimenten voor jullie medewerkers: toen ik de 2de keer na 8 minuten eindelijk een medewerkster aan de lijn kreeg en ik mijn klacht kenbaar maakte, reageerde zij op een bijzonder vriendelijke & begripvolle manier waarbij ze uitlegde dat er wordt gekeken hoe de telefooncentrale anders in te richten en dat door de vakantieperiode de wachttijden langer zijn.

Desalniettemin raad ik jullie TEN ZEERSTE aan om dit punt zo snel mogelijk op te pakken en te verbeteren.

John Koeman

Vrolijk baliepersoneel, erg sympathieke Cardioloog die echt de tijd neemt voor mij.

Bereikbaarheid is een ramp.

Hugo Santos

Goeie ervaring

Vermeer

Prettig

F van Dijkman

Positief

Lastig om telefonisch contact te krijgen

wijtkamp

Kan niet anders zeggen dan prima

n.v.t.