Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Y.S Attawil

Vriedelijk Mede weaker en bezorgde mesen met rijke ervaring in hun gebied

T Koppers Blum

Prima maar twee keer naar toe geweest . Snel gerustgesteld.

Zou het niet weten

Heel positief. Enorm vriendelijk, professioneel, hartelijk, meegaand en oprecht. Duidelijke uitleg over wat er gaat gebeuren en wanneer. Absoluut geen gehaast gevoel.

Betsy Hendriks

Een heel goed, snel bezoek. Ik ben op een fijne deskundige wijze gehoord en behandeld.

Nvt

Albert van Veen

Heel fijn geholpen in een ontspannen en gemoedelijke sfeer

Een fijne sfeer en oase van rust. Personeel is ook heel lief. Je krijgt het gevoel dat er alle tijd is om alles te bespreken. Niets gaat gejaagd.

Veldhuis

Ons bezoek aan Hartkliniek in Nijmegen was een positieve toevoeging bij het revalidatie proces waar we nu inzitten na mijn infarct van eind augustus.
We werden hartelijk ontvangen ,na een...
We werden hartelijk ontvangen ,na een kopje koffie en legitimatie werd er begonnen met het onderzoeken een ecg en bloeddruk,daarna nog een hartecho door dr Peter Kievit.
Het gesprek na het onderzoek met dr Kievit was een verhelderend gesprek er werd alle tijd genomen om alles duidelijk uit te leggen wat er precies was gebeurd en wat er in de toekomst aan gedaan moet worden om de kans op een infarct zo klein mogelijk te houden door medicijnen en levensstijl en werkzaamheden.
Bij thuiskomst was het verslag van de onderzoeken en de adviezen omtrent medicijnen en werkzaamheden al per mail toegezonden.
Al met al een positieve ervaring bij jullie Hartkliniek.

Geen verbeterpunten of tips kunnen bedenken.

Riet Hagemans

Fijne behandeling snel en zeer goed

N.v.t.

Zeer efficiënt, deskundig, vriendelijk.

Zeer vakkundig en uiterst vriendelijk!

Geen opmerkingen