Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
9.6/10
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Even wennen .

Graag een vrouw erbij ipv 2 mannen

Rob Hardeman

Zoals altijd goede ontvangst en goed geholpen.

N.v.t.

mc.campagnard walther

Heel fijn en medelevend

voor ons is het prima zou niet weten wat er moet veranderen.

Inge de wit- Pronk

Zeer goed

Martiny Stutterheim

De hartkliniek heb ik ingeschakeld, omdat ik al een poos,o.a. overslagen van het hart had. Heb telefonisch een afspraak gemaakt en kon de volgende dag al voor onderzoek komen. Ben goed opgevangen en... De hartkliniek heb ik ingeschakeld, omdat ik al een poos,o.a. overslagen van het hart had. Heb telefonisch een afspraak gemaakt en kon de volgende dag al voor onderzoek komen. Ben goed opgevangen en heb andere medicijnen voorgeschreven
gekregen. 25. april heb ik een co ntrolle-onderzoek. Ben erg tevreden over het onderzoek en de medicijnen hebben hun werk
gedaan. [ dit is nog even wennen]want....ik ben met de betablokker van 25mg retard naar 40mg 2x daags.

Ik ben tevreden en heb geen tip om hier verandering in te brengen.

W Wiggerts

Beter dan in het ziekenhuis van lelystad

Ga zo door

j. van der Zant

Erg prettig, voelde me op mijn gemak en er werd serieus aandacht aan mij besteed

weet niet

Yannick

Erg prettig, gelijk geholpen en bovenal deskundige mensen die weten wat ze doen.

Iets gezelligere sfeer zou mogen in het decor.

Top

niets