Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Versteegt

Prima, vriendelijke mensen.

Aangeven wat men bij het 1e consult gaat doen.

MJM Keeren

Een uitstekende ervaring. Alles snel geregeld en de dag van het onderzoek liep alles van een leien dakje. Merci

Ben er maar een maal geweest

n .scheffers hoogendam

Heel goed

ben 1 keer geweest

peter boers

Constanze de Vreede

Heel prettig

Nolet

Goed geholpen veel aandacht op tijd top

Niks aan te merken

Mary van Maren _berkel

Heel goed.

Nee hoir

J.P.A.Roest

Zeer goed (bereikbarheid tramlijn 1 /lopend (en zoekend!) was wel wat moeilijk)

De wegwijzering naar en bij ingang Hartkliniek waren onduidelijk. (ik ben om gebouw heen gelopen en onbedoeld langs Hoofdingang....) De twee verschillende tramhaltes broekpolder (lijn 1 en lijn 15)... De wegwijzering naar en bij ingang Hartkliniek waren onduidelijk. (ik ben om gebouw heen gelopen en onbedoeld langs Hoofdingang....) De twee verschillende tramhaltes broekpolder (lijn 1 en lijn 15) waren verwarrend bij reisplanning.

ME Klaij

Prima en zeer tevreden.

Bij binnenkomst vertellen dat de planning is uitgelopen.