Goed, persoonlijk, luisteren goed naar de vraag van de patient en reageren ook op die vraag, dat wil ook zeggen dat je eerlijk antwoord krijgt op wat wel en niet mogelijk is. Ik wordt door álle...
bijzonder moeilijk te geven maar die zijn er vast wel.
Heel goed
niets
Erg goed
N.v.t.
Heel fijn,rustig met cardioloog kunnen praten,alle tijd voor patient,v e pleegkundigen ook top.
Heel gastvrij en professioneel, geen verbeterpunten
*****
Zou niet weten wat
Ik moest naar de hartkliniek voor een erfelijkheidsonderzoek. Ik werd zeer goed en kundig behandeld door de cardioloog van dienst, en ook de receptioniste was erg vriendelijk. Ik ben zeer te spreken...
Warmbad
nee houden zo
Fijne ervaring. Dr. Haitsma uit Oisterwijk heeft mij prima uitleg gegeven. Fijne ontvangst. Totaal andere benadering dan in een algemeen ziekenhuis. Ik beveel de hartkliniek en deze cardioloog van...
Bijzonder vriendelijk en deskundig.
Uitgebreid te tijd nemend met een zeer goede uitleg.
Eigenlijk niet.