Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
9.6/10
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Relaxed, kundig, vriendelijk.

zou ik niet weten.

Gerry van Eden

Ik ben er prettig behandeld

n.v.t.

Geweest voor second opinion..

De tv in de wachtkamer was wel erg luid.

Mevr de Jong - Vlasblon

Goede ervaring met de hartkliniek
Prima arts dr Baars.
Vragen over medicijn gebruik, werdt ik de zelfde dag nog gebeld door de arts👍

Snelle en prettige, persoonlijke service. Geen routine, althans zo komt het over.

Kennismaking met mij onbekende arts slechts gekleed in BH en ontbloot bovenlichaam vond ik behoorlijk onaangenaam. Dat in die situatie ook het consult plaatsvond terwijl arts me niet heeft onderzocht maakt het blote aanwezigzijn van mij extra beschamend voor me. Heeft geen enkele functie. Behalve waarschijnlijk lekker snel.

Vind het behoorlijk onaangenaam om in een BH en verder ontbloot bovenlijf kennis te maken met een mij onbekende arts.

Dijkstra

Geen verbeterpunten

Rein Reijseger

Gemoedelijk doch zakelijk, vriendelijk en duidelijk.

?

A. Wieland-Feddes

Zeer positief.

Niets.

C.M. Mulder

Werd erg snel geholpen,was door de huisarts gestuurd en ik werd zo tussen de andere patienten gezet.
Zeer netjes als iemand zich ongerust maakt.

geen tips