Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

A. Wiegman

De afspraak en de behandeling is als prettig, snel en doelgericht ervaren. De verpleegkundige en Cardioloog waren prettig in omgang en gaven duidelijk en vriendelijk adviezen en conclusies van... De afspraak en de behandeling is als prettig, snel en doelgericht ervaren. De verpleegkundige en Cardioloog waren prettig in omgang en gaven duidelijk en vriendelijk adviezen en conclusies van onderzoek.

Geen.

Ineke Verhulst

Na de digitale verwijzing door de huisarts werd ik al binnen paar uur gebeld voor het maken van een afspraak. Ik kon al heel snel terecht. Er is heel zorgvuldig naar mijn klachten geluisterd en... Na de digitale verwijzing door de huisarts werd ik al binnen paar uur gebeld voor het maken van een afspraak. Ik kon al heel snel terecht. Er is heel zorgvuldig naar mijn klachten geluisterd en uitgebreid onderzoek gedaan waarna rustig de tijd genomen werd uit te leggen wat er geconstateerd was en wat eventuele behandeling zou kunnen zijn. Een hele fijne ervaring dus.

Jacqueline Buth

Zeer prettig en kundig.

Kunovac

Op dit moment heb ik geen verbererpunten

Keles

Heel
Goed behulpzaam

Goed genoeg

Kim

Snel, duidelijk en zeer vriendelijk.

Nvt

Hans Claessen

Hartelijke ontvangst; goede behandeling door zowel balie en behandelaars.

An sich niet. Was wel verrast dat er binnen 12 uur al een brief naar de huisarts was gestuurd (gelezen vanuit het portaal), terwijl de behandeling nog gaande was (er zou nog een collega/teamgesprek... An sich niet. Was wel verrast dat er binnen 12 uur al een brief naar de huisarts was gestuurd (gelezen vanuit het portaal), terwijl de behandeling nog gaande was (er zou nog een collega/teamgesprek gevoerd worden vòòr er een aanbeveling voor nader onderzoek/verwijzing ziekenhuis zou komen). Dit heeft geleid tot 2 vberwijzingen: 1 v/d huisarts en 1 v/d Hartkliniek. Ik weet nu niet op basis van welke verwijzing er nu door HAGA/Cardioloogie met mij een afspraak is gemaakt.

Martha Biljardt Ros

Hartelijke ontvangst. Was zeer nerveus maar werd door iedereen op mijn gemak gesteld. Ook de snelle afhandeling van alle onderzoeken zijn fantastisch. Kan het iedereen aanraden. Een verademing in... Hartelijke ontvangst. Was zeer nerveus maar werd door iedereen op mijn gemak gesteld. Ook de snelle afhandeling van alle onderzoeken zijn fantastisch. Kan het iedereen aanraden. Een verademing in vergelijk met de behandeling in de " grote " ziekenhuizen.

Zou het niet weten hoe het nog beter kan

Peter Heins

Goedemorgen,
Zeer gastvrij ontvangen en super uitleg gekregen.

Ga zo door

kersbergen