Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Kambeel

Zeer rust gevende omgeving

Ga zo door geweldig

De Zeeuw

Drie dames achter de balie. 1 daarvan was duidelijk nieuw. Niet erg maar mocht wel wat meer coaching van coll. hebben. Verder viel het me op dat er mensen in de wachtkamer zonder mondkapje zaten te... Drie dames achter de balie. 1 daarvan was duidelijk nieuw. Niet erg maar mocht wel wat meer coaching van coll. hebben. Verder viel het me op dat er mensen in de wachtkamer zonder mondkapje zaten te wachten. Bovendien zat er 1 vrouw een appel te eten en legde deze na iedere hap op de tafel. Niet echt Corona proef. Ik voelde door bovenstaande niet echt veilig. Tip: pas op dat het niet een fabriek wordt.

Zie vrije tekst boven

J.M. Bogaards

Prima! En nauwelijks wachttijden!

Annette

Prima.

Nvt

E. Hoogerdijk-Wagenaar

Zeer prettig

nvt

Sterker

Prima ervaring,vriendelijk en duidelijk in alles !!

alles 100%

CHJ van Dijk

Geweldig efficiënt, vriendelijk en aangenaam.

marchal

nee

Ton Lensink

Joes Kleijheeg

Prima ervaring. Vriendelijk, op tijd, helder.
Geen klachten.

Incidenteel:
Incidenteel:
De hoofdingang was niet in gebruik ivm Corona of sneeuw. De achteringang was nu verstopt achter een vrachtauto (incident) maar sowieso niet makkelijk te vinden. Bovendien was hij op slot en niet voorzien van een bel.