Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Kivits

Héél tevreden over de cardiologie genetica van Dr.Baars !!

Verbeter de samenwerking met Ziggo.

Robert Downey

Top

de locaties zelf kunnen bellen

maria lommerse

Mijn ervaring met de Hartkliniek is méér dan goed. Ben altijd in het CWZ geweest met mijn moeder (zij is 93 geworden) maar daar was het verre van ideaal. Een groot verschil met de Hartkliniek.

er zijn geen verbeterpunten en ik adviseer iedereen naar de Hartkliniek te gaan als ze een cardioloog nodig hebben.

Cemal vuran

Super

Kathleen Huijbers

Prima ervaring, goede en adequate medewerkers, vriendelijk, zorgzaam. Na behandeling uitstekende verzorging!

Helemaal niets!

I. Van der Heijden

Kundige mensen zij nemen de tijd en korte wachtlijst

S

Prima ervaring, kleinschalig waardoor zorg persoonlijk wordt, vanaf de receptie tot aan het eindgesprek met de behandelend arts

Zeer goed

Voorhorst