Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
9.6/10
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Giny Boiten

Ik ben geweest voor een controle en kreeg een echo.
Ik werd zeer prettig geholpen door Matty? en Menno Baars.
Alles werd goed uitgelegd en er was goede aandacht voor mij.
Ook...
Ik ben geweest voor een controle en kreeg een echo.
Ik werd zeer prettig geholpen door Matty? en Menno Baars.
Alles werd goed uitgelegd en er was goede aandacht voor mij.
Ook refereerde Menno aan mijn bezoek van vorig jaar wat mij het gevoel gaf dat ik niet zomaar een nummer ben.
Hij was duidelijk geïnteresseerd in wat ik vertelde. Ook was er ruimte voor humor wat ik erg belangrijk vind.

Een herinnering van mijn afspraak, omdat er 1 jaar tussen zat.

Ik ben uiterst tevreden. Er is een speciaal vrouwen-cardiologie spreekuur, waar mijn klachten direct herkend en serieus genomen werden. Dr. Menno Baars geeft uitstekende uitleg in een voor iedereen... Ik ben uiterst tevreden. Er is een speciaal vrouwen-cardiologie spreekuur, waar mijn klachten direct herkend en serieus genomen werden. Dr. Menno Baars geeft uitstekende uitleg in een voor iedereen begrijpende taal.

Niets!

Rustige omgeving met zeer gericht gestelde vragen rond het onderzoek. Alles wordt als diepgaand/professioneel ervaren met focus op de `` patient``.

Een koele lichte bries op het gelaat bij fiets proef. Kleine ventilator.

Was zeer tevreden.

Nvt

M. Sietzema-Gast

Ben bij de Hartkliniek terecht gekomen, omdat ik bij MCL het gevoel had, dat mijn klachten niet voldoende werden onderzocht. Mijn contact tot nu toe bij de Hartkliniek bevestigt voor mij dat idee.... Ben bij de Hartkliniek terecht gekomen, omdat ik bij MCL het gevoel had, dat mijn klachten niet voldoende werden onderzocht. Mijn contact tot nu toe bij de Hartkliniek bevestigt voor mij dat idee. Ik heb het gevoel, dat er nu goed wordt geluisterd, serieus wordt onderzocht en duidelijk wordt uitgelegd wat de bevindingen en het plan van aanpak zijn.

Zou het tot nu toe niet weten.

Bartelds Doppenberg

Duidelijke uitleg en prettige open communicatie.
Begripvolle benadering.

Zou het niet weten

Fantastisch. Uitvoerig onderzoek, leuke toegankelijke arts en assistenten. 👍

???

Yvonnevdhulst vos

Mijn ervaring met de hartkliniek was heel goed ook fijn geholpen zowel bij de balie en de cardioloog

Wilma Timmermmans

Goede kliniek fantastisch geholpen en gehoord

Herm Noordzij

Heel vriendelijk en gastvrij ontvangen. Behandeling en uitleg uitmuntend.