Fijne rustige kliniek waar alle tijd werd genomen voor mij, zowel tijdens vooronderzoek en door de arts .
Is prima.
Bijzonder prettig gezien de omstandigheden. Alle assistenten zijn gastvrij en behulpzaam. De artsen geven vertrouwen en je wordt gezien niet als nummer maar als mens.
Niet op dit moment.
Goede ervaring. Vriendelijk en deskundig personeel
Ik heb een slechte ervaring met Hartkliniek. In het eerste consult ben ik met mijn klachten al niet serieus genomen en dit blijkt ook uit de verdere 'behandeling' en conclusie. Ik krijg steeds...
Ik heb geen enkele voorlichting gekregen voor onderzoeken die gedaan zouden worden
Ik heb nooit in kunnen loggen online om mijn dossier te bekijken ondanks herhaaldelijk verzoek
Perfect geholpen, helder verhaal over mijn gezondheid en de dokter nam daar alle tijd voor.
Zeer net en begrypenlek
De mevrouw die het onderzoek deed was heel zorgvuldig en het voelde doordat ze kordaat was in haar handelingen veilig. ik was nerveus maar zij bleef vastberaden als dat het juiste woord is. Hoe zou...
de hal geeft mij geen warm gevoel eerder zakelijk en wat is uw nr. gevoel. Er wordt niet echt een poging gedaan om je uit dat gevoel te halen eerder we doen ons ding daar zijn we goed in . dat.