Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
9.6/10
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Uitstekend.

Iets te drinken aanbieden aan wachtende.

B.E. Noppers

Door iedereen heel vriendelijk te woord gestaan en echt als individu behandeld. Er wordt naar je geluisterd en men neemt de tijd voor je. Men bespreekt de behandeling en de vervolg stappen duidelijk.

De site geeft verouderde informatie over de verschillende klinieken, maar dit is keurig door de dame aan de telefoon met wie het eerste contact was rechtgezet.

Top kliniek, ze doen wat ze zeggen. Ik ben al jaren hartpatient en kom uit Malden en ben naar dit hartcentrum in lelystat gegaan omdat ze straks ook in Nijmegen komen. Wat een geweldige ontvangst... Top kliniek, ze doen wat ze zeggen. Ik ben al jaren hartpatient en kom uit Malden en ben naar dit hartcentrum in lelystat gegaan omdat ze straks ook in Nijmegen komen. Wat een geweldige ontvangst en wat ben ik blij dat het ook heel anders kan dan in het ziekenhuis.

Ingrid Lantinga

Ik ben bij hartkliniek geweest ik ben natevredenheid geholpen de doktor heeft als prima uitgelegd ik ben zeer tevreden vr gr ingrid lantinga

Geen ik vind het een hele goede kliniek

Positief

geen wacht tijden meer.

Bettie van Henten

Naar aanleiding van (hart)klachten ben is er een ECG en ECHO van het hart gemaakt. Later volgde nog een HOLTER onderzoek en Stress-ECHO. Fijn was dat de uitslagen van de onderzoeken direct... Naar aanleiding van (hart)klachten ben is er een ECG en ECHO van het hart gemaakt. Later volgde nog een HOLTER onderzoek en Stress-ECHO. Fijn was dat de uitslagen van de onderzoeken direct besproken werden. Ook de persoonlijke sfeer en de kleinschaligheid sprak mij aan. Daarbij viel de wachttijd erg mee.

Voor mij was de werking en het nut van de medicatie die ik voorgeschreven kreeg niet direct duidelijk. Doordat ik gespannen was heb ik ook zelf niet doorgevraagd. Voor de arts is de medicatie... Voor mij was de werking en het nut van de medicatie die ik voorgeschreven kreeg niet direct duidelijk. Doordat ik gespannen was heb ik ook zelf niet doorgevraagd. Voor de arts is de medicatie misschien vanzelfsprekend, voor de patiënt niet. Ik zou daar wat meer aandacht aan geven.

R Smit

Een strategisch goede duidelijk aangegeven locatie met jammerlijk maar voldoende duur betaalde parkeerplaatsen. Een nette en hygiënisch ogende kliniek. Vriendelijk en deskundig personeel maar met... Een strategisch goede duidelijk aangegeven locatie met jammerlijk maar voldoende duur betaalde parkeerplaatsen. Een nette en hygiënisch ogende kliniek. Vriendelijk en deskundig personeel maar met niet optimaal operationeel werkend diagnostische instrumentaria. En niet geheel compleet assortiment gelieerd aan het type kliniek. Maw meer cardiaal diagnostische apparatuur zal voor een vlotte diagnostiek wenselijk zijn. Mogelijk op andere locaties aanwezig. Maar dat wordt voor mij uiterst onaantrekkelijk gelet de reisafstand. Noord oost Groningen

Niet deugdelijk medisch apparatuur, in dit geval de echocardiograaf. Beperkte onderzoeksmogelijkheden zoals bij mij de juiste controlemiddelen voor het functioneren van het type pacemaker . Heb... Niet deugdelijk medisch apparatuur, in dit geval de echocardiograaf. Beperkte onderzoeksmogelijkheden zoals bij mij de juiste controlemiddelen voor het functioneren van het type pacemaker . Heb vandaag noodzakelijkerwijs bij een andere kliniek de pacemaker maker laten controleren, tevens een nieuwe echo Cor laten maken met de nieuwste diagnostische apparatuur. Controle van de pacemaker en de echo was noodzakelijk.
Advies investeer in nieuwe moderne diagnostische middelen. Onder de huidige omstandigheden kan hartkliniek niet mijn vaste behandelaar worden. Dat is jammer daar voor het overige mijn bezoek als zeer positief heb ervaren. Behoudens de reisafstand van 160 km. Een filiaal in Groningen zal zeker een aanvulling zijn. Dit icm de nieuwste onderzoeksmiddelen ben ik uw patiënt. Nu moet ik helaas alles in ogenschouw nemen dat ik de hartkliniek nu niet als mijn hoofdbehandelaar wil. Maar met in achtneming van mijn aandachtspunten zal ik zeker de overstap naar deze kliniek willen maken

Anneke Minnema

Zeer positief

Kleinigheidje: bij binnenkomst koffie- theefaciliteiten aanbieden. Mensen zijn soms al even onderweg

Snel afspraak kunnen maken en zeer tevreden over resultaat.

NVT

M.G. de Vos- Bos

Op aanraden van mijn schoonzoon en na verwijzing door Dr. Perez kwam ik bij Dr. Baars terecht. Zeer deskundig, geruststellend en ondanks drukte nam hij alle tijd voor mij. De persoonlijke benadering... Op aanraden van mijn schoonzoon en na verwijzing door Dr. Perez kwam ik bij Dr. Baars terecht. Zeer deskundig, geruststellend en ondanks drukte nam hij alle tijd voor mij. De persoonlijke benadering bij deze Hartkliniek bevalt mij uitstekend.

n.v.t.