Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
9.6/10
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
9.6/10
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

bert hemsteede

Prettig en efficiënt

J hospes

Ik ben goed geïnformeerd

Lie A Huen - Leatemia

Zeer vriendelijk personeel. Ben goed geïnformeerd tijdens de behandeling

Anneke Brugge

Zo goed geholpen, en wat een rust

Heb ik niet,ze waren allemaal even aardig

Jan P.A.M. Jacobs

Mijn ervaring met de HartKliniek is over het algemeen goed. Ik ben niet enthousiast over het feit dat de kliniek alleen via een landelijke telefoonlijn te bereiken is. Bovendien lukt het me niet om... Mijn ervaring met de HartKliniek is over het algemeen goed. Ik ben niet enthousiast over het feit dat de kliniek alleen via een landelijke telefoonlijn te bereiken is. Bovendien lukt het me niet om er achter te komen waarom ik mijn gegevens niet electronisch kan opvragen.

De laatste afspraak moet nog plaatsvinden.

Groningen

Telefonische bereikbaarheid en vervolg dient in ziekenhuis plaats te vinden

mr. Tjeerd Duursma

Ik ben door mijn huisarts verwezen voor een hartecho en kon hier het snelste terecht. Dat ging prettig en professioneel

n.v.t.

A.W.Schmitz-den Hartogh

Positief

Huisman

Prima precies wat ik nodig had. Korte lijnen,duidelijkheid deskundig.

Een keer mee laten kijken naar een echografie, vind ik persoonlijk wel interessant.