Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Michel Schaap

Prima ervaring! Makkelijk een afspraak te maken en kundig personeel. Er heerst rust en een goede sfeer. Ik kwam er voor een kort onderzoek en kan niet anders zeggen dat er plezierig was.

Ivens

Prima verlopen in ontspannen sfeer

CMP van Sinten

Een 10

??

Van renssen

H.J. Roos van Raadshooven

n.v.t.

M.Verweij

Als heel prettig heel vriendelijk en duidelijke uitleg

MW Bronswijk

Zeer goed

Nvt

Rob van den Hoogenband

Goed, klantgericht

Aansluiten bij zorgverzekeraar

buitendijk

Meer dan uitstekend de hele gang van zaken. Direct een onderzoek en alles in een keer. Als voorbeeld je hoeft niet de andere week weer terug te komen voor een fietsproef. Ook direct het resultaat... Meer dan uitstekend de hele gang van zaken. Direct een onderzoek en alles in een keer. Als voorbeeld je hoeft niet de andere week weer terug te komen voor een fietsproef. Ook direct het resultaat bekend en wat ik ook heel handig vind dat je het nog eens kan nalezen in je digitale dossier

geen tips

O K Tsang