Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

A Koster-Spitzer

patient

Uitstekend

L.P. Brouwer

Prima, snel en deskundig

Ontvangst zonder receptie oid is wel een beetje minder.

Prima, goed gericht onderzoek, efficiënt, antwoord gekregen op mijn vragen

Altijd goed om hulpvraag uit te vragen, dit kan onnodig aanvullend onderzoek besparen en beter de vraag van de patiënt beantwoorden.

Hanny Reneman

Ben heel tevreden (en gerustgesteld!)

Is goed, houden zo

J,Sijm

Prima!

Je komt hier met angstige klachten en wil dus graag snel geholpen worden, een vervolg onderzoek met een wachttijd van een maand vind ik te lang,zeker aangezien het een onderzoek betreft en er dus... Je komt hier met angstige klachten en wil dus graag snel geholpen worden, een vervolg onderzoek met een wachttijd van een maand vind ik te lang,zeker aangezien het een onderzoek betreft en er dus nog geen duidelijkheid is over een eventuele behandeling. De klachten zijn er dus nog steeds.

supik

Super

betrekken bij bespreking om hoe verder ?

gpm van der sman van der gun

Uitmuntend

Fekri

Werd aandachtig en respectvol behandeld

Als de wachttijden minder wordt, het zou beter zijn voor de patiënten

Ivan Minchev

Correct geholpen door receptie en door arts