Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
9.6/10
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Odette M. Indemans

Ik ben doorverwezen door mijn huisarts. Ik had nog geen ervaring met de hartkliniek. Ik werd al aan de telefoon prettig te woord gestaan en de afspraak kon al binnen 2 dagen gemaakt worden. Er is... Ik ben doorverwezen door mijn huisarts. Ik had nog geen ervaring met de hartkliniek. Ik werd al aan de telefoon prettig te woord gestaan en de afspraak kon al binnen 2 dagen gemaakt worden. Er is genoeg rust en tijd om vragen te stellen. Ook kon ik kiezen voor een uitslag per telefoon of tijdens een bezoek aan de kliniek. Vooraf aan de uitslag is er nog aanvullend onderzoek gedaan. Zo krijg je de indruk dat er serieus naar je gekeken wordt.

Het enige wat me verbaasde is dat er geen fietsenrek is buiten , maar dat is echt maar een kleinigheidje.

Irene Appel-Raams

Ik kreeg een goede ontvangst. Er hangt een prettige sfeer. Dus als je al gestrest ben dan ben je gelijk op je gemak.Ook werd er gevraagd of je een kopje koffie wilde ,wat zeer werd... Ik kreeg een goede ontvangst. Er hangt een prettige sfeer. Dus als je al gestrest ben dan ben je gelijk op je gemak.Ook werd er gevraagd of je een kopje koffie wilde ,wat zeer werd gewaardeerd.Kortom mijn ervaring is goed.
Ook de arts die mij geholpen heeft had alle aandacht en tijd voor mij.

Ik ben tevreden , zoals het nu gaat

Leo

Afspraak gemaakt voor volgende dag, goede ontvangst. Positief over het onderzoek en daarna duidelijke uitleg over het resultaat. Kreeg duidelijk advies mee. Er werd ook een rapport geschreven naar... Afspraak gemaakt voor volgende dag, goede ontvangst. Positief over het onderzoek en daarna duidelijke uitleg over het resultaat. Kreeg duidelijk advies mee. Er werd ook een rapport geschreven naar mijn huisarts.
Lees vooral de website van de Hartkliniek en ook van je zorgverzekering. Voormij was dat een positieve ervaring voor het financiele gedeelte.

Aan de balie de financiele aandacht van de website vertellen, voor mensen die de site niet hebben gelezen.

Prima.

J.R.Tienstra

Zeer goed, vakkundig en correct

zo door blijven gaan

Goede ervaring.
Goede ervaring.
Vond het alleen jammer dat de wachttijd toch meer was als aangegeven op de site. Ook zouden onderzoeken die al gedaan zijn niet meer opnieuw gedaan worden, maar dat is toch gebeurd.

we konden het gesprek van de cardioloog met zijn patient horen, niet woordelijk maar toch meer dan wenselijk.

H. Postma-Stiksma

Heel goede ervaring met deze kliniek.

Niets

Uitermate plezierig

S.Onrust v.d. Meijden

Ik was er voor het eerst, dus altijd afwachten hoe het is.
Maar ik had een fijne dokter, niet autoritair, vriendelijk maar duidelijk.
Goede uitleg over resultaat, goede uitleg op mijn...
Ik was er voor het eerst, dus altijd afwachten hoe het is.
Maar ik had een fijne dokter, niet autoritair, vriendelijk maar duidelijk.
Goede uitleg over resultaat, goede uitleg op mijn vragen.
Echt toppie.

Zou het niet weten

Doorgestuurd huisarts, kon dezelfde week nog komen. Grondig nagekeken met goede en vriendelijke uitleg

Fietsenrek ? tegen een boom half op de stoep is nogal onhandig, maar misschien val ik wel helemaal buiten jullie reguliere doelgroep ?