Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Rene Mostert

Heel fijn, persoonlijk en snel

Parkeren is onduidelijk aangegeven

Nathalie

Niet

N belaali

Alles ging super snel en vlot. Ik hoefde niet lang te wachten om mijn beurt. De arts was erg vriendelijk en deed goed haar werk...Alles goed uitgelegd en een goede luisterende oor aan mij gegeven.... Alles ging super snel en vlot. Ik hoefde niet lang te wachten om mijn beurt. De arts was erg vriendelijk en deed goed haar werk...Alles goed uitgelegd en een goede luisterende oor aan mij gegeven. Hartelijk bedankt

Duidelijke boorden met pijlen buiten plaatsen hoe men de entree van het gebouw kan vinden

Bernard van Bossum

Ik ben hoffelijk ontvangen bij de receptie en dokter Liu heeft mij aandachtig onderzocht en zeer vriendelijk bejegend.
Ik ben geen medicus, een leek op medisch gebied. Met deze kanttekening is...
Ik ben geen medicus, een leek op medisch gebied. Met deze kanttekening is mijn oordeel: voortreffelijk!

Els van Leliveld

Heel goed

Niets

w a sutmuller-zuiderwijk

Mijn ervaring met de HartKliniek heb ik als erg prettig ervaren

geen verbeterpunten

IJpema

Professioneel ogende organisatie.

Tijd is tijd, later kan door uitloop, geeft dat even aan. Op de receptie zijn zeer veel medewerkers, erg gezellig maar komt niet professioneel over. Wachtruimte en receptie laten weinig privacy toe... Tijd is tijd, later kan door uitloop, geeft dat even aan. Op de receptie zijn zeer veel medewerkers, erg gezellig maar komt niet professioneel over. Wachtruimte en receptie laten weinig privacy toe op vragen van de receptie medewerker, de gehele zaal kan gericht meeluisteren.

De Vries

Zeker goed behandeld, ik ben heel tevrede over de behandeling tot nu toe ....

C.K.

Hele goede ervaring, weinig wachttijd, heel veel duidelijke uitleg, alle ruimte voor vragen en opmerkingen.

Zou ik niet zo gauw weten.

Arno Burtner

Uitstekend