Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Pieter Horchner

Vriendelijk en deskundig

Kennelijk was men niet goed op de hoogte van de reden van mijn bezoek. Het onderzoek waarvoor ik gekomen ben is namelijk niet uitgevoerd ( CT of MRI van de Aorta). Ben benieuwd of dat de volgende... Kennelijk was men niet goed op de hoogte van de reden van mijn bezoek. Het onderzoek waarvoor ik gekomen ben is namelijk niet uitgevoerd ( CT of MRI van de Aorta). Ben benieuwd of dat de volgende keer wel zo is. Bij navraag of het aorta-onderzoek de volgende keer wel wordt uitgevoerd wist men van niets en zou dat worden nagevraagd. Daar heb ik vervolgens nog geen antwoord op gekregen. Ik vraag me nog steeds af of ik wel bij de juiste instelling ben voor mijn (potentieel) probleem.

Jo

Kon snel terecht voor 1e afspraak. Wel 20 minuten langer moeten wachten voordat ik aan de beurt was. Zo fijn zijn als je hierover geïnformeerd wordt.

Graag meer uitleg over de onderzoeken vooraf en waarvoor ze zijn. Nog nooit deze onderzoeken gehad en dan is het beangstigend omdat je niet weet waar men naar luistert/kijkt.
Arts legde alles...
Arts legde alles goed uit en besprak vervolg traject.

Afspraak maken: telefonisch niet altijd goed bereikbaar. Afspraak wordt zonder vermelding van reden, 1 dag van te voren, verplaatst naar een ander tijdstip op dezelfde dag (voicemail en e-mail) en dan moet je er zelf achter komen dat deze afspraak ook niet door gaat. Bijna voor niets naar de kliniek gekomen! Verbeterpunt!!! Nu pas ruim een week later de afspraak

P. Vrolijk

Entree/ontvangst van inrit tot balie duidelijker en huiselijker. Zie jullie kliniek in Rijswijk

P. Van Puyvelde

Afspraak maken ging heel vlot. Zeer vriendelijke service en goede behandeling. Een aanrader....
(Kleine opmerking: de penetrante etensgeur van de keuken beneden die tot in de hartkliniek te ruiken is is een minpuntje.)

J Janssen

Ik kon super snel terecht, er werd echt de tijd voor mij genomen. Alle onderzoeken en de uitslag in één bezoek. Kundig, betrokken en vriendelijk personeel.

Betere toelichting voor bezoek mbt kleding ivm fietstest

C.J.Broeders

Prima. Heel snel afspraak kunnen maken. Goed consult, heel prettig dat cardioloog bij onderzoeken is en/of ze zelf doet. Geeft je het gevoel dat er echt goed wordt gekeken naar je klachten. Goede... Prima. Heel snel afspraak kunnen maken. Goed consult, heel prettig dat cardioloog bij onderzoeken is en/of ze zelf doet. Geeft je het gevoel dat er echt goed wordt gekeken naar je klachten. Goede uitleg.

Verslag dat naar huisarts gaat ook naar patiënt sturen.

w Overduin oosterveer

Ik ben voor het eerst geweest..werd erg goed geholpen

j verhage

Korte wachttijd vriendelijk

Desiree Helmes

Uitstekend

op dit moment geen

Walter Boer

Uitstekend! Geen wachttijd en er wordt gedegen onderzoek gedaan.