Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

Cw Vander bijl

Heel goed

Niks

Dick de Voogd

Heel fijn gesprek gehad na een grondig onderzoek naar aanleiding van mijn klachten.

Geen idee,mijn ervaring was gewoon positief op alle punten.

Per Warnar

Een second opinion aanvragen is het beste wat ik de afgelopen tijd gedaan heb! Huisarts vond het eerst niet nodig, maar na aandringen toch een doorverwijzing gekregen. Ik ben echt gerustgesteld met... Een second opinion aanvragen is het beste wat ik de afgelopen tijd gedaan heb! Huisarts vond het eerst niet nodig, maar na aandringen toch een doorverwijzing gekregen. Ik ben echt gerustgesteld met deze uitslagen en de zeer snelle werkwijze van de hartkliniek.

Mijn ervaring in het ziekenhuis (ikazia) was heel anders, heb maanden moeten wachten tot ik bij de cardioloog terecht kon en toen ik eenmaal terecht kon ging er wederom tijd overheen.
Hartkliniek is een veel beter alternatief, je voelt je minder een nummertje.

De functie laborant was wat kortaf. Tip is om mensen meer op het gemak te stellen, omdat het doen van testen toch heel spannend voor een patient is.

Goede ontvangst, snel geholpen, duidelijke toelichting.

Routeaanduiding naar receptie vanaf terrein en hoofdingang bgg; toelichting op behandeling (bijv inspanningstest)

rebecca

Heel erg lief personeel

heb ik nog niet kunnen ontdekken

Th.M.M.de Graaf - van der Togt

Heel goed

L.A. Voskuilen

Vriendelijk en efficiënt! Zeker een aanrader voor snelle diagnostiek. Plezierig onderhoud met dr Liu.

L Bajnath

Heel goed, vriendelijk en bekwaam de arts

Eleonora Hensbroek

Prima!Goed ontvangen, gerustgesteld, zeer aardig en behulpzaam allemaal!

Nvt

Prima, goede en kundige ontvangst

Communicatie met het Haga liet wat afweten..