Hoe heeft u het contact met de cardioloog ervaren?
Hoe heeft u de wachttijd in onze kliniek ervaren?
Was de uitleg van de zorgverlener(s) begrijpelijk?
Hoe heeft u de veiligheid ervaren in onze kliniek?
Hoe heeft u de bereikbaarheid van uw vestiging ervaren? (m.b.t. vervoer)
Hoe heeft u het contact met de doktersassistente ervaren?
Hoe heeft u de deskundigheid van de cardioloog ervaren?
Hoe ervaart u de informatie op onze website?
Hoe heeft u de gastvrijheid in onze kliniek ervaren?
Hoe heeft u het telefonisch contact met de HartKliniek ervaren?

R. Sinha

Ik had een goede ervaring tijdens de afspraak, hoewel ik lang moest wachten (meer dan 2 manden) voordat ik mijn eerste afspraak kreeg. Ik was blij om te zien dat de corona-maatregelen goed worden... Ik had een goede ervaring tijdens de afspraak, hoewel ik lang moest wachten (meer dan 2 manden) voordat ik mijn eerste afspraak kreeg. Ik was blij om te zien dat de corona-maatregelen goed worden gevolgd en de medewerkers leggen dit mooi uit. Soms houden balieassistente echter niet voldoende afstand van patiënten als ze teruglopen naar de balie. De professionele afhandeling door de cardioloog en doktersassistente was goed. Maar een kleine uitleg over welke test wordt uitgevoerd, is goed om te weten.
Ik heb maar één opmerking dat er geen bord was om te zien was hoe ik de voordeur van het nieuwe gebouw kon bereiken met een auto of taxi en eenmaal binnen merkte ik geen goede borden dat hartkliniek op de eerste verdieping is, dus het kostte me wat tijd om erachter te komen waar u zich bevindt. Het zou leuk zijn om een groot bord te hebben als je binnenkomt waar de hartkliniek zich bevindt.

Een kleine uitleg door de cardioloog en doktorsassistente over welke test wordt uitgevoerd, is goed om te weten.

Bartowska

Snel, zorgvuldig en vriendelijk

Amar

Eerste keer en goed ontvangen

nvt

Mevr Buis Meuldijk

Mijn ervaring was heel positief goede gerustelende binnenkomst gesprek is goed verlopen anders dan ik verwacht had maar wel duidelijk het was jammer maar begrijpelijk dat mijn man niet mee naar... Mijn ervaring was heel positief goede gerustelende binnenkomst gesprek is goed verlopen anders dan ik verwacht had maar wel duidelijk het was jammer maar begrijpelijk dat mijn man niet mee naar binnen mocht soms is iemand die met je meegaat toch steun sommige dingen wil je niet graag alleen aanhoren

Het bekijken voor jullie met ander systeem

Anthony Geerts

Uitstekend

de wachttijd

Ramroach

Positief ervaren

Selma Aközbek

Zeer goed!

Misschien foto’s van de zorgverleners in de wachtruimte

Y. Kievits

Kon zeer snel terecht.

Lift in het gebouw

Morel

Geweldig ! Duidelijke uitleg
Vriendelijk geholpen /schoon /gewoon perfect

Parkeren was even dingetje
Slagboom /bel reageerde niet (was na uitleg na " verhuizing" stond nog niet op de display

P M Kranenburg-de Wit

Na binnenkomst met mijn partner, werd ons direct duidelijk gemaakt dat alleen de patiënt de spreekkamer in mocht. Vond ik niet oke, want in de spreekkamer was voldoende ruimte om de RIVM norm te... Na binnenkomst met mijn partner, werd ons direct duidelijk gemaakt dat alleen de patiënt de spreekkamer in mocht. Vond ik niet oke, want in de spreekkamer was voldoende ruimte om de RIVM norm te handhaven.Hierdoor is er informatie NIET goed bij patiënt aangekomen, want bij het woord "Lekkende hartklep", schrok de patiënt dusdanig dat de rest van het gesprek NIET is binnengekomen. Vind dit dan eigenlijk best wel kwalijk, want iedereen had mondkapjes voor, dus waarom de begeleider niet naar binnen mocht is mij nog steeds niet duidelijk.

dat er op verzoek van Patiënt, toch een begeleider mee de spreekkamer in mag, nl. 2 horen meer dan 1